Μεταφορικές εταιρείες Μεταφορική Αθήνα Πάτρα

Μεταφορική Αθήνα Πάτρα

Μεταφορική Αθήνα Πάτρα

5.0
 1. Μεταφορική Αθήνα Πάτρα
Προορισμοί:

Αιγείρα, Κράθιο, Άμπελος, Ακράτα, Πλάτανος, Τράπεζα Αιγίου, Διακοπτό, Ελαιώνας Αιγίου, Αίγιο, Τέμενη Αιγίου, Ροδοδάφνη, Σελιανίτικα, Λόγγος Αιγίου, Καμάρες, Λαμπίρι, Ψαθόπυργος, Πάτρα.

Διεύθυνση:
Likavittou 1, Πάτρα Ελλάδα 12241
Πάτρα, Ελλάδα
Ακράτα, Ελλάδα
Αίγιο, Ελλάδα, Αίγιο, Αχαϊας, Ελλάδα
Περιγραφή:

Μεταφορική από Αθήνα για Πάτρα, μεταφορές φορτίων και διανομές. Άμεσα και οικονομικά μεταφορές από Αθήνα προς Πάτρα στις χαμηλότερες τιμές!

Μεταφορικη Για Πάτρα Απο Αθηνα

Μεταφορική για Πάτρα από Αθήνα με τακτικά δρομολόγια μπορείς να μεταφέρεις ότι θέλεις άμεσα και οικονομικά. Οι μεταφορές από Αθήνα για Πάτρα έχουν πλέον όνομα – Μεταφορική Δρομείς Αθήνα Πάτρα.

Ψάχνεις Οικονομική Μεταφορική Αθήνα Πάτρα; 

Αν θέλεις φθηνή μεταφορική Αθήνα Πάτρα για μεταφορά φουλ η τμηματικού φορτίου η μεταφορική Δρομείς παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες.

 • Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα Πάτρα άμεσα και με περισυλλογές από το χώρο σας.
 • 100% η καλύτερη μεταφορική για Πάτρα από Αθήνα
 • Φοιτητικές μετακομίσεις για Πάτρα από Αθήνα στις χαμηλότερες τιμές.
 • Μεταφορές λίγων αντικειμένων από Αθήνα για Πάτρα
 • Μεταφορά ακόμη και ενός επίπλου Αθήνα Πάτρα

Στην Πατραϊκή μεταφορική Δρομείς κατανοούμε τις ανάγκες σας για μεταφορές μετακομίσεις πόρτα πόρτα Αθήνα Πάτρα και έχουμε αναπτύξει υπηρεσίες κατάλληλες για όλους.

Με συγχρονα φορτηγά ιδιόκτητα θα ανταποκριθούμε γρήγορα στο αίτημα σας για οδικές μεταφορές Αθήνα Πάτρα.

Μεταφορική Πάτρα Από Αθήνα

Δείτε όλες τις περιοχές που καλύπτουμε για μεταφορές μετακομίσεις από Αθήνα προς: Αιγείρα, Κράθιο, Άμπελος, Ακράτα, Πλάτανος, Τράπεζα Αιγίου, Διακοπτό, Ελαιώνας Αιγίου, Αίγιο, Τέμενη Αιγίου, Ροδοδάφνη, Σελιανίτικα, Λόγγος Αιγίου, Καμάρες, Λαμπίρι, Ψαθόπυργος, Πάτρα.

Δρομείς Πρακτορείο Μεταφορών Αθήνα Πάτρα

Πρακτορείο μεταφορών Δρομείς Αθήνα Πάτρα. Με τις φθηνότερες τιμές αλλά και με τις καλύτερες και τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες μεταφορών είμαστε εδώ να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε μεταφορές τμηματικών η φουλ φορτίων από την Αθήνα προς σχεδόν όλη την Αχαϊα.

Η μεταφορική εταιρία Δρομείς ιδρύθηκε το 1995 από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών.
Η εταιρία με έδρα το Αιγάλεω δραστηριοποιείται σε μεταφορές μετακομίσεις, διακίνηση εμπορευμάτων, φορτίων σε όλες σχεδόν τις περιοχές του Νομού Αττικής, με ιδιόκτητα φορτηγά Δημόσιας χρήσης

Διαθέτουμε δίκτυο διανομής στο λεκανοπέδιο Αττικής ικανό να εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες μεγάλων εταιρειών. Το πελατολόγιο μας απαρτίζεται από φημισμένες εμπορικές εταιρείες, βιοτεχνίες και βιομηχανίες

Μεταφορές Για Πάτρα

Αν θέλεις να κάνεις μεταφορές Πάτρα από Αθήνα και αναζητάς μεταφορική Αθήνα Πάτρα ορφεώς και πλησίον τότε μια καλή επιλογη είναι η μεταφορική Δρομείς.

Υπάρχουν πολλές επιλογές αλλά στη μεταφορική Δρομείς θα βρείς οικονομικές τιμές και επαγγελματίες μεταφορείς για να κάνεις με ασφάλεια τη μεταφορά σου από Αθήνα για Πάτρα.

Εκτός του δρομολογίου Αθήνα Πάτρα έχουμε και όλες τις ενδιάμεσες περιοχές. Με τακτικά Δρομολόγια Από Αθήνα για Πάτρα.

Η μεταφορική εταιρία Δρομείς στελεχώνεται από ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και στόλο, με μοναδικό της σκοπό η κάθε μεταφορά να διεκπεραιώνεται με συνέπεια, επαγγελματισμό και ασφάλεια για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αν αναζητάτε την καλύτερη μεταφορική για μεταφορές Αθήνα Πάτρα είμαστε εδώ να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας οικονομικά και με ασφάλεια.

 • Μεταφορά επίπλων απο Αθήνα Πάτρα
 • Μεταφορά ακόμη και ενός αντικειμένου από Αθήνα Πάτρα

Μεταφορές Αθήνα Πάτρα Σε Χαμηλές Τιμές – Μεταφορές Σε Ξηρό Συμπαγές Φορτίο & Μετακομίσεις

Μέσα από την επίμονη προσπάθειά μας από το 1995 μέχρι σήμερα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και τη σωστή επιλογή συνεργατών, καταφέραμε να χτίσουμε ένα σημαντικό δίκτυο διανομής μεταφοράς για κάθε είδος εμπορεύματος. Κύριός μας στόχος είναι η μέσα σε 24 ώρες παράδοση από την ημερομηνία παραλαβής για κύριους προορισμούς.

Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά δημόσιας χρήσης όλων των διαστάσεων και τονάζ έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Δεν έχει σημασία το φορτίο που θα διακινήσουμε, είτε έχετε μικρό φορτίο είτε μεγάλο η παροχή υπηρεσιών που σας προσφέρουμε είναι η ίδια.

Ο ιδιόκτητος στόλος που διαθέτουμε, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας καθώς και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των μεταφορών συνθέτουν μία μεταφορική εταιρία έτοιμη να δεσμευτεί απέναντί σας για ασφαλή και οικονομική μεταφορά των προϊόντων σας.

 • Ποιότητα, ταχύτητα και προσιτές τιμές
 • Μεταφορές ξηρού φορτίου
 • Μετακομίσεις οικοσκευών
 • Διανομές εμπορευμάτων

Πρακτορείο Μεταφορών Απο Αθήνα Πάτρα

Το πρακτορείο μεταφορών μας εδρεύει στην οδό Λυκαβηττού 1 στο Αιγάλεω 122 41 και είναι ανοιχτά καθημερινά από 8:00 έως 16:00.


Τι μπορείτε να μεταφέρετε με το πρακτορείο μεταφορών Δρομείς:

 • Μεταφορές φορτίων
 • Περισυλλογές επίπλων για ιδιώτες πόρτα πόρτα
 • Μεταφορές εμπορευμάτων
 • Μετακομίσεις μερικού φορτίου
 • Μετακομίσεις φουλ φορτίου
 • Μεταφορά Καναπέ Αθήνα Πάτρα
 • Μεταφορά Ψυγείου Αθήνα Πάτρα
 • Μεταφορά Κουζίνας
 • Μεταφορά πλυντηρίου
 • Μεταφορά δεμάτων
Πληροφορίες επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2103001380

Στείλτε μήνυμα στην λίστα ιδιοκτήτη

Στείλτε μήνυμα στον moderator